ATELIERlevenskunst - Adem - Avond

De adem-avond is bedoeld voor mensen die zelf - bewuster willen worden, zich meer willen ontspannen en de eigen spirituele ontwikkeling willen verdiepen.
Het is een Rebirthingsessie in groep met achteraf een bespreking.


Rebirthing is een ademtechniek waarbij de in- en uitademing verbonden worden. Er wordt in een vloeiende beweging geademd, zo intens mogelijk en zonder zich op te spannen. Er ligt een lichte nadruk op een diepe inademing en -voor zover mogelijk- op een volledig loslaten in de uitademing. Een dergelijke ademhaling laat een intense energie-doorstroming in het lichaam ontstaan.

In het begin van een ademsessie voelt men zich een beetje duizelig, de handen beginnen te tintelen, zinderingen gaan door heel het lichaam. Dit is een teken dat de energie de cellen zuivert op lichamelijk niveau. Op het emotionele niveau voelen we dat oude, verdrongen gevoelens omhoog komen. Als we die gevoelens toelaten en ons erin ontspannen, lossen emotionele blokkades voelbaar op. We ademen door ons verdriet, oude pijn of ingehouden woede.

Op het einde van een Rebirthingsessie bevinden we ons meestal in een diepe zalige ontspanning, vaak in meditatie, -compleet uit ons hoofd- het lichaam helemaal voelend, herboren.

  • Voor beginners is een combinatie met andere avondgroepen bv. levensdans of de training aanbevolen.
  • Deelnemers van de training hebben vrije toegang tot de adem - avond

Plaats
ATELIERlevenskunst, August Van Daelstraat 17, Wilrijk

Data
'07, Dinsdag 9 en 23 jan, 13 en 27 febr., 13 en 27 maart, 10 april, ......

Begin
19u30 stipt tot ca. 22u30.

Prijs
25 euro per avond, student 15 euro, reeks van 6 avonden: 120 euro, student 75 euro

Eerste kennismakingsavond: 15,- euro.

A.u.b. meebrengen
losse kledij, pantoffels, een deken en een grote badhanddoek.

Inschrijving
Als je per e-mail of via de post/fax inschrijft, vergeet dan zeker niet 'Adem-Avond' en de data/of reeks te vermelden en je volledige adres en telefoonnummer op te geven. Je inschrijving is alleen geldig mits storting van het juiste bedrag op bankrekeningnr. 320 0027438 57. Reservering in volgorde van inschrijving.

Inschrijving via: tel/fax: 03/825 53 74 of Mail