Title
Familieopstellingen maken de onbewuste patronen duidelijk die door generaties heen worden overgedragen.
Ze bieden oplossingen op een heel diep niveau en helpen om ons leven positief te veranderen.


De avondreeks is doorlopend, je kan op ieder moment voor 6 x deelnemen instappen.
 
Methodiek van familieopstelling

In een Familieopstelling stelt de cliënt een onderdeel van zijn leven op waarmee hij worstelt (familie, relatie, symptoom, werk,...) en kiest een representant voor zichzelf en voor iedereen die bij het probleem betrokken is. Hij plaatst de representanten volgens zijn innerlijk beeld en gevoel in de ruimte in relatie tot elkaar. Het verrassende aan dit werk is dat de representanten op hun beurt en op hun plaats toegang hebben tot de gevoelens en waarnemingen van de echte personen. De therapeut werkt in afstemming met de representanten om een goede oplossing voor het probleem te vinden en de natuurlijke stroming van liefde op gang te brengen. Op het einde wordt de cliënt in de verbeterde opstelling gehaald om dat op hem te laten inwerken en alle emotionele verstrikkingen zo mogelijk los te laten.
Uitgebreide informatie en een volledige beschrijving van de werkwijze van Familieopstellingen, vind je op de paginas over: familieopstellingen

Plaats: ATELIERlevenskunst, August Van Daelstraat 17, Wilrijk

Data zie agenda
Begin: 19u30 stipt tot ca. 22u30.

Prijs voor 6 avonden

- met eigen opstelling: 130,- €, student: 90,- €
- zonder eigen opstelling, als representant: 60 euro, student: 40 euro
Eerste kennismakingsavond als representant: 20,- €.
A.u.b. meebrengen: pantoffels of sokken.

Inschrijving:
Als je per e-mail of via de post/fax inschrijft, vergeet dan zeker niet 'Familieopstelling' en of je deelnemt als opsteller of als representant te vermelden en je volledige adres en telefoonnummer op te geven. Je inschrijving is alleen geldig mits storting van het juiste bedrag op bankrekeningnr. 320 0027438 57. Reservering in volgorde van inschrijving.
Inschrijving via: tel/fax: 03/825 53 74 of Mail