Indra Torsten Preiss -

Opleiding Familieopstellingen en Organisatieopstellingen in België

Auteur van het boek: Familieopstellingen in de praktijk, Gezonde verhoudingen en Je Relatie Helen. Spiritueel leraar en psychotherapeut, Duitser van geboorte, leeft in Wilrijk bij Antwerpen.

Werkt sinds 1983 met mensen op een liefdevol therapeutisch en spiritueel niveau. Doet dit op integere wijze, met groot respect voor wat is, en een diep vertrouwen in ieders persoonlijke kracht.

Volgde opleidingen in Rebirthing, lichaamswerk, NLP, Voice Dialogue bij verschillende therapeuten, Energiewerk bij M. Barnett en Familieopstellingen bij B. Ulsamer, B. Hellinger, A. Mahr en anderen.

Indra is een ervaren, doortastende en liefdevolle opsteller en spiritueel leraar.  Zoals hij zelf zegt: “Ik beweeg me in complexe familiesystemen alsof het mijn thuis is.  Hoe sterk de verstrikking ook is en hoe groot het lijden ook mag zijn: als de cliënt er klaar voor is en het familiesysteem het toelaat, komt de oplossing aan het licht. “

Wie Indra aan het werk ziet, voelt dat hij uit het lege midden werkt.  Zijn talent voor het opstellingswerk en zijn verrijkende inzicht in het systeemdenken maken hem tot een uitstekende leraar.


Meer over Indra
 

Indra Torsten Preiss