Indra Torsten Preiss

Auteur van het boek: Familieopstellingen in de praktijk en Gezonde verhoudingen. Spiritueel leraar en psychotherapeut, Duitser van geboorte, leeft in Wilrijk bij Antwerpen.

Werkt sinds 1983 met mensen op een liefdevol therapeutisch en spiritueel niveau. Doet dit op integere wijze, met groot respect voor wat is, en een diep vertrouwen in ieders persoonlijke kracht.

Volgde opleidingen in Rebirthing, lichaamswerk, NLP, Voice Dialogue bij verschillende therapeuten, Energiewerk bij M. Barnett en Familieopstellingen bij B. Ulsamer, B. Hellinger, A. Mahr en anderen.

Indra is een ervaren, doortastende en liefdevolle opsteller en spiritueel leraar.  Zoals hij zelf zegt: “Ik beweeg me in complexe familiesystemen alsof het mijn thuis is.  Hoe sterk de verstrikking ook is en hoe groot het lijden ook mag zijn: als de cliënt er klaar voor is en het familiesysteem het toelaat, komt de oplossing aan het licht. “

Wie Indra aan het werk ziet, voelt dat hij uit het lege midden werkt.  Zijn talent voor het opstellingswerk en zijn verrijkende inzicht in het systeemdenken maken hem tot een uitstekende leraar.


Meer over Indra
 

Indra Torsten Preiss
Bernard Samson

Trainer / Coach / Haptotherapeut

Organisator van de opleiding,

In individuele sessies tijdens de opleiding worden door mij presentatievaardigheden, lichaamsbewustzijn en hartcoherentie getraind.

Mijn werkwijze is gebaseerd op de haptonomische fenomenologie. Centraal hierin staat het bevorderen van het basisgevoel en het vinden van het lege midden.

Tijdens de training presentatievaardigheden wordt gebruik gemaakt van videoregistratie, waardoor persoonlijke beeldvorming bevorderd wordt. Daar een familieopsteller zich moet profileren voor een groep is het optimaliseren van de presentatievaardigheden een belangrijk onderdeel.

Tijdens de hartcoherentietraining wordt het reguleren van de innerlijke spanningsbeleving getraind. Met behulp van haptonomische benadering, ontspanningsoefeningen, meditatietechnieken en computerregistratie wordt de hartcoherentie bevorderd.