Reacties op Healing Energy Circle / Het lege midden........vinden

Energiewerk zoals de healing enregy circle is voor mij altijd een plezier om te geven en zeker op zo een krachtige spirituele plaats als Venwoude. Het is de spirituele vertaling van het summum van mijn ervaring: een directe weg naar het Zijn.

Indra
Hier enkele reacties van deelnemers:

 
Astrid
De oefeningen die ik met anderen doe, zijn voor mij een favoriet
onderdeel van deze workshop.
De daaraan voorafgaande oefeningen helpen me om steeds meer uit mijn hoofd en in mijn gevoel te stappen. Als vanzelf ontstaat er dan een mooi en intiem samenspel met één of meerdere anderen, zoals ik van te voren niet had kunnen bedenken!
Het lijkt soms een knuffelparty, maar dan spontaan ontstaan. Er is niets bedachts aan. Ik ervaar deze workshop als heel echt; hij brengt me dichter bij mezelf en sterker in verbinding met anderen.
 
Janneke:
Een heel bijzonder weekend. De oefeningen werden langzaam opgebouwd, waardoor je voorzichtig je grenzen kon aftasten in bijvoorbeeld het leggen van contact met jezelf en anderen. Het is geweldig om alles vanuit je gevoel te doen, in plaats van vanuit je denken. Doordat je hier een heel weekend mee bezig bent in een prettige, veilige sfeer en in een prachtige omgeving, is het een echt intense en verrijkende ervaring. Nog steeds zit ik veel beter in mijn energie. Mijn eigen yogalerares zag onmiddellijk dat ik beter 'geaard' was en een andere uitstraling had. Ook contact met mensen verloopt vloeiender, omdat ik meer in mijn gevoel zit. Ik voel me weer wat meer zoals ik me als kind voelde: gewoon veel zin om te lachen, dansen en zingen. Alles lijkt meer vanzelf te gaan. Ik had niet verwacht dat het zo'n diep effect zou hebben.
 
Helma:
Het weekend in Venwoude heeft me zoveel goed gedaan. mijn luchtweg is open gegaan en er is ruimte om adem te halen. De astma is weg... ongelooflijk, verbazingwekkend. Ik ben nog steeds verwonderd.............
 
Karien:

Door jarenlang yoga te beoefenen ben ik bekend met meditatie en met "mijn hoofd leeg maken". De verdieping die het meedoen aan Healing Energy Circle mij bracht is op een intense en langdurige wijze in contact zijn met "het lege midden".

Ik heb dat ervaren als een zuivere vorm van zijn waarin ik me licht en schoon voel. Ik ben dan mezelf geheel als voeler: open voor dat wat zich voordoet.
Wat mij daarbij vooral trof is dat ik geen mening heb over dat wat is. Sindsdien draag ik deze intense gewaarwording met mij mee en dat geeft mij impulsen van levenskracht en kleur.

 
Leo:

Laatst  heb ik deelgenomen  aan de 2 daagse workshop de

“ Healing Energy Circle” met als thema het lege midden……vinden.

Het was voor mij een bijzondere ervaring.

In het verloop van het weekend voelde ik weer het contact met mijn lijf terugkomen, wat ik een tijdje kwijt was. Dit ging gepaard met het gevoel van warmte, stroming, ontspanning en energie door mijn hele lijf.

Na het weekend ervoer ik de veranderingen.

Ik had veel last van pijn in mijn arm door een nekhernia. Die pijn is verdwenen.

Ik slaap weer goed en ik voel mij weer energiek en geheeld.

Het was een mooi weekend waar ik met dankbaarheid op terugkijk.

Home